Tarinamme

LAPINLAHDEN JUUSTONYSTÄVÄT RY

Lapinlahden Juustonystävät ry on perustettu v. 2000 ja sen perustajajäseniä ovat Lapinlahden Yrittäjät ry, Lapinlahden Veto ry, Ringeten Tuki ry ja MTK:n Lapinlahden paikallisyhdistys. Juustonystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on herättää ja ylläpitää juustoharrastusta jäsentensä ja Lapinlahdella asuvien ihmisten keskuudessa, toimia lapinlahtelaisen kotiseutuhengen kohottamiseksi ja nuorison terveiden elintapojen ja urheiluharrastusten tukemiseksi. Tämän toimintansa toteuttamiseksi Juustonystävät järjestävät vuosittain Juusto- ja viinijuhlat, joista kertyvä tuotto jaetaan paikallisille järjestöille lasten ja nuorten sekä liikunnan parissa tehtävän vapaaehtoistyön tukemiseen.

Tällä hetkellä Lapinlahden Juustonystävät ry:ssä jäseninä ovat Lapinlahden Yrittäjät ry, Lapinlahden Veto ry, MTK Lapinlahden paikallisyhdistys, Mäntylahden Veto ry sekä LC-Varpaisjärvi.


Lapinlahden juustonystävät ry hallitus kaudelle 2021-2022

Puheenjohtaja: Jarno Itkonen

Jäsenet: Lassi Väisänen ( Vpj./ MTK-Lapinlahti), Paavo Puustinen (Mäntylahden Veto ry), Timo Villanen (Lapinlahden Yrittäjät ry), Jouko Anttila (LC-Varpaisjärvi)

Varajäsenet: Rauno Savolainen (MTK-Lapinpahti), Heikki Riikonen (MänVe), Irmeli Valtanen (Valio/hallituksen kunniajäsen)