Haemme uusia esiintyjiä esiintyjäkaartiimme!

Haluaisitko sinä, tai haluaisitteko te päästä esiintymään Lapinlahden juusto- ja viinijuhlille 2020? Nyt siihen avautuu oiva mahdollisuus!

Etsimme uusia kykyjä ja kokeneita konkareita. Uusia kasvoja ja  genren kuin genren esiintyjiä, juhlillemme 2020. Haluamme tarjota tasapuolisesti kaikille esiintymismahdollisuuksia, joten laitathan hakemuksesi meille pian!

Kokemus ei ole koskaan haitaksi, kun astellaan isolle lavalle. Mutta emme edellytä kuitenkaan vuosien rautaista kokemusta isoilta, tai pienemmiltäkään estradeilta. Edellytämme vain aitoa halua ja innostusta päästä esiintymään meille.

Siis laita avoin hakemuksesi/hakemuksenne meille sähköpostitse juustojaviinijuhlat@gmail.com ja kerro kuka tai keitä olette. Mitä musiikki genreä edustatte. Mahdollisia referenssejä ja taustaa. Linkkejä levytyksistänne tai esiintymisistänne. Mitä enemmän saamme tietoa, sitä enemmän se kertoo meille tulevasta esiintyjästämme!

Hakumme päättyy 15.12.2019, joten ole nopea ja laita postia meille pian! Tarjoamme suuren näkyvyyden sosiaalisessa mediassa, sekä kaikessa tapahtumaamme liittyvässä markkinoinnissa ja materiaaleissa!

Odotamme innolla yhteydenottoanne ja kerromme mielellämme lisää tapahtumastamme!

Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat 

Lauantaina 1.8.2020!

Juusto- ja viinijuhlat pidetään aina elokuun ensimmäisenä lauantai-iltana Lapinlahden jäähallissa, Ringettetie 2. Juhlat alkavat klo 19.00 ja jatkuvat aina kello 01.30 saakka.

Juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa, sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie ja Aura. Joka vuosi juustopöydässä on ollut tapana esitellä myös uutuuksia.

Maittavien juustojen lisäksi tarjolla on useita, huolella valittuja puna- sekä valkoviinejä, jotka sopivat juustopöydän antimien kanssa nautiskeltavaksi. Tapahtumassamme on B-oikeudet. (olut, siideri,lonkero)

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. 

Illalliskortilla (45 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken. Juomatarjoilut eivät sisälly illalliskortin hintaan.