Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat Lauantaina 1.8.2020!

Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat on Ylä-Savon maistuvin kesätapahtuma, joka järjestetään jo 23. kerran Lapinlahden jäähallissa talkoovoimin yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa. "Kaikki mitä voidaan, tehdään talkootyönä".  Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat järjestetään jälleen lauantaina 1.8.2020 Lapinlahden jäähallissa, Ringettetie 2. Juhlat alkavat klo 19.00 ja jatkuvat aina kello 01.30 saakka.

Juhlien keskipisteenähän on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie ja Aura. Joka vuosi juustopöydässä on ollut tapana esitellä myös uutuuksia.

Maittavien juustojen lisäksi tarjolla on useita, huolella valittuja puna- sekä valkoviinejä, jotka sopivat juustopöydän antimien kanssa nautiskeltavaksi. Tapahtumassamme on B-oikeudet. (olut, siideri,lonkero) sekä pöytäkattaukset yli 1100:lle hengelle, joten meillä ei tarvitse myöskään seisoskella. 

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. Illalliskortilla (45 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken. Juomatarjoilut eivät sisälly illalliskortin hintaan.

Kesän 2020 juhlilla yössä soi "Yes sir, alkaa polttaa.." kun lavalle nousee vuosikymmenien kestosuosikki ja leidi useiden hittien takaa, the one and only Discokuningatar Eini! Iltaa tähdittää juontaen, laulaen ja viihdyttäen parivaljakko vailla vertaa, Tangokuninkaat Marko & Jukka! Nämä kaksi herrasmiestä laittavat niin sanotusti "lattian remonttiin!" Illan tanssimusiikkiosuudesta vastaa Lapinlahden oma likka, tangofinalisti, upea, ihana ja suloinen Mervi Kovero! Illan musisoinneista ja takuuvarmoista tahdeista vastaavat upeat orkesterit Rosette & Jackpot. Illan taukomusiikista vastaa Dj. Ismo!

Tapahtumastamme saadut tuotot käytetään toki tapahtuman kehittämiseen, mutta ennen kaikkea lasten ja nuorten vapaa-ajan palveluiden järjestämiseen. Haluamme kiittää suuresti talkooväkeämme sekä yhteistyökumppaneitamme, jotka haluavat vuosittain tarjota meille jokaiselle ikimuistoisen illan.