Lapinlahdella vietettiin lauantaina 3.8.2019 tanssin juhlaa, kun lavalle nousivat Iskelmätähti Anne Mattila, Tangokuningas Aki Samuli ja Tangoprinssi ja vuoden 2019 Tangofinalisti Jarno Itkonen orkestereineen.

Juusto- ja viinijuhlien kesän 2019 teemana oli "Tanssin taikaa" ja luvassa olikin ohjelman täydeltä tanssimusiikkia ja tanssittavaa. Yhteistyössä Tanssikoulu Hurman ja Suomiviihde-lehden, Suomiviihde-tanssien kanssa järjestimme tanssin täyteisen illan, jossa kenenkään ei tarvinnut jäädä parketin reunalle. Illan aikana luvassa oli tanssikurssi, lajina fusku ja paikalla oli myös vapaaehtoisia tanssittajia! Tanssikurssi oli uusi lisäys illan ohjelmaan ja todellinen menestys!

Juusto- ja viinijuhlat 

Juusto- ja viinijuhlat pidetään aina elokuun ensimmäisenä lauantai-iltana Lapinlahden jäähallissa, Ringettetie 2. Juhlat alkavat klo 19.00 ja jatkuvat aina kello 01.30 saakka.

Juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa, sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie ja Aura. Joka vuosi juustopöydässä on ollut tapana esitellä myös uutuuksia.

Maittavien juustojen lisäksi tarjolla on useita, huolella valittuja puna- sekä valkoviinejä, jotka sopivat juustopöydän antimien kanssa nautiskeltavaksi. Tapahtumassamme on B-oikeudet. (olut, siideri,lonkero)

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. 

Illalliskortilla (45 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken. Juomatarjoilut eivät sisälly illalliskortin hintaan.