Juusto- ja viinijuhlien esiintyjät 2019 on julkistettu. Tänä vuonna vietetään tanssin juhlaa. Lavalle nousevat Anne Mattila, Aki Samuli ja Jarno Itkonen orkestereineen.

Juusto- ja viinijuhlien kesän 2019 teema on "Tanssin taikaa" ja luvassa on ohjelman täydeltä tanssimusiikkia ja tanssittavaa. Yhteistyössä Tanssikoulu Hurman ja Suomiviihde-lehden, Suomiviihde-tanssien kanssa takaamme tanssin täyteisen illan, jossa kenenkään ei tarvitse jäädä parketin reunalle. Illan aikana luvassa tanssikurssi ja paikalla myös tanssittajia!

Juusto- ja viinijuhlat 

Kesän 2019 juusto- ja viinijuhlat pidetään lauantai-iltana 3.8.2019 Lapinlahden jäähallissa, Ringettetie 2. Juhlat alkavat klo 19.00 ja jatkuvat aina kello 01.30 saakka.

Juhlien keskipiste on uhkea juustopöytä, jolla on mittaa reilut 20 metriä. Kaiken kaikkiaan juustopöydässä on tarjolla kymmenkunta erilaista juustoa, sekä runsaasti juuston kanssa yhteen sopivia kasviksia, hedelmiä, hilloja sekä leipätuotteita. Juustopöydän ehdoton klassikko on vuodesta toiseen ollut kotimainen Mustaleima Emmental, joka on saanut pöydässä arvoisensa paikan ja suosion. Muita suosikkeja ovat olleet Brie ja Aura. Joka vuosi juustopöydässä on ollut tapana esitellä myös uutuuksia.

Maittavien juustojen lisäksi tarjolla on useita, huolella valittuja puna- sekä valkoviinejä, jotka sopivat juustopöydän antimien kanssa nautiskeltavaksi. Tapahtumassamme on B-oikeudet. (olut, siideri,lonkero)

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. 

Illalliskortilla (45 €) saat nauttia koko illan monipuolisesta, mainiosta musiikkiohjelmistosta sekä vatsan täydeltä juustopöydän runsaista herkuista, jotka eivät lopu kesken. Juomatarjoilut eivät sisälly illalliskortin hintaan.